Vítejte přihlaste se
Kategorie
Novinky
» Všechny novinky
položky: 10 20 50 100
Seřadit podle – Názvu: od A do Z Názvu: od Z do A Kódu: vzestupně Kódu: sestupně
Zobrazit 10 20 50 100 Produktů na stránce
BIO - Balení: 500 g. Složení: 100 % červená čočka neloupaná BIO
500 g, Složení: 100% čočka velkozrnná Země původu Rusko
500 g, Složení: 100% čočka velkozrnná
Země původu Rusko
BIO - Balení: 500 g
Jablečné marokánky v kakaovém prachu: Složení: Jablka ČR, kakao (obsah kakaového másla 20%, kakaový prášek, regulátor kyselosti, uhličitany draselné), skořice
50g. Bezlepkový, bez cukru. Složení: kokos min.30%, cukr, glukozový sirup, kakao, rýžová mouka, sušená syrovátka, rumové aroma PERLA - Antonín ZEtík
50g. Bezlepkový, bez cukru. Složení: kokos min.30%, cukr, glukozový sirup, kakao, rýžová mouka, sušená syrovátka, rumové aroma
PERLA - Antonín ZEtík
Ta nejčokoládovější čokoláda - jen kakaová hmota, kakaové máslo a kousky kakaa. Díky přídavku kakaového másla taje na jazyku, navzdory 100% obsahu kakaa. Proč nemá výrobek v názvu slovo čokoláda? Ze zákona se smí čokoládou nazývat pouze výrobek obsahující nějaké sladidlo. .
Ta nejčokoládovější čokoláda - jen kakaová hmota, kakaové máslo a kousky kakaa. Díky přídavku kakaového másla taje na jazyku, navzdory 100% obsahu kakaa. Proč nemá výrobek v názvu slovo čokoláda? Ze zákona se smí čokoládou nazývat pouze výrobek obsahující nějaké sladidlo.
.
100g. Složení: kakaová hmota, kakaové máslo, přírodní třtinový cukr. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 85 %.
Čerstvý smetanový sýr ve skle. 140g. Složení: mléko, smetana, sůl, mlékárenské kultury, syřidlo neobsažené v hotovém výrobku. Tuk v sušině min. 15%, sušina min. 10%. Bez konzervantu.
80g. Pečivo jemné listové kynuté. Složení po rozkliknutí. Trvanlivost 24 hod. Pekařství Křižák
80g. Pečivo jemné listové kynuté. Složení po rozkliknutí. Trvanlivost 24 hod.
Pekařství Křižák
Složení:100% třtinový cukr Skladujte v suchu a chladu
Složení:100% třtinový cukr
Skladujte v suchu a chladu
Informace